>>
GEREKLİ OLANLAR:
2 su bardağı pirinç
3 yemek kaşığı tereyağı
1 iri soğan
5 su bardağı et veya tavuk suyu (bulyonda kullana bilirsiniz)
1 küçük poşet çam fıstığı
1 küçük poşet kuş üzümü
1çay kaşığı dolu yeni bahar
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı karabiber.tuz
HAZIRLANIŞI:
Pirinçleri yıkayıp hazırlayalım.
Pilav tavamıza yağı koyup soğanı minik küp doğrayalım fıstıkları da katıp kavuralım.
Hafif pembeleşince pirinçleri ilave edelim onunlada kavuralım ve suyunu ilave edelim.
Pilavımız inmeye yakın tuzunu ve bütün baharatları ,üzümü katıp iyice suyunu çekince altını kapatıp
pilavımızı demlendirelim.
İstediğimiz gibi servis edelim:)
>>
İzleyiciler
27 Haziran 2011 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Kadınlar Arasında Haberler
Makarna Tarifi Ara
Dili Seçin
Kategoriler
Popüler Tarifler
Soslu Makarna Tarifleri,Soslu Makarna,Soslu Tarifler,Soslu Makarna Yapılışı,Makarna Tarifleri,Yemek tarifleri,Tarifleri,Makarna,Nasıl Yapılır,Makarna Yapılışı,Makarna Nasıl Yapılır
0 yorum:
Yorum Gönder