>>
MALZEMELER:
3.Adet alabalık
1.Su bardağı kaşar rendesi
Tuz,karabiber, kırmızı biber,(isteğe bağlı olarak kekik)
1/2 Çay bardağı sıvı yağ
1.Limon
YAPILIŞI:
Önce balıklarımızı temizleyip ikiye ayıralım.Daha sonra bir kap içerisinde balıklarımızın tuzunu, yarım limonu, baharatlarımızı ve yağın yarısını koyup iyice harmanlayalım.Tepsimizi yağlayıp balıkların derisi tepsiye gelecek şekilde dizelim üzerine kaşar rendesini döküp aralarına limon dilimleri koyup. 200 derece önceden ısıtılmış fırında kızartalım.afiyet olsun........
>>
İzleyiciler
5 Mart 2011 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Kadınlar Arasında Haberler
Makarna Tarifi Ara
Dili Seçin
Kategoriler
Popüler Tarifler
Soslu Makarna Tarifleri,Soslu Makarna,Soslu Tarifler,Soslu Makarna Yapılışı,Makarna Tarifleri,Yemek tarifleri,Tarifleri,Makarna,Nasıl Yapılır,Makarna Yapılışı,Makarna Nasıl Yapılır
0 yorum:
Yorum Gönder